Afspraak maken

Afspraak maken voor kinderfysiotherapie

Wilt u een afspraak maken voor een eerste afspraak? Dan kan op verschillende manieren. Direct online in de agenda inboeken kan via de knoppen onder de foto van de therapeut, of telefonisch via telefoonnummer 035-7600645 of mail ons via info@movewell.nl. Wanneer u online inboekt ontvangt u een bevestiging van deze afspraak in uw mailbox. 

Online

Het prettige van online boeken is het gemak. Het maakt niet uit hoe laat het is of welke dag, de agenda staat altijd voor u open. Onder de foto van de therapeut kunt op de button klikken. 

Telefonisch

Wilt u de afspraak persoonlijk overleggen of heeft u andere vragen? Dan staan wij u dagelijks tussen 08:00 en 18:00 uur graag te woord. U kunt ons bereiken op  035 760 06 45. 

Onze kinderfysiotherapeut

Jeroen-Vermeer

Jeroen Vermeer

Fysiotherapeut

Carlien-Dirkse-van-den-Heuvel

Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut

Marco-van-den-Heuvel

Marco van den Heuvel

Oefentherapeut – rugrevalidatietherapeut

Sten-Hofstad

Sten Hofstad

Simon-Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Kinderfysiotherapeut

Simon komt uit een groot gezin met 5 kinderen. Al opgroeiend kwam hij regelmatig in aanraking met de fysiotherapie. Als fanatiek tennisser heeft hij in het verleden diverse blessures opgelopen. De beslissing om zelf ooit als fysiotherapeut aan de slag te gaan was mede daardoor ook snel gemaakt. Na zijn studie tot algemeen fysiotherapeut heeft hij de master tot kinderfysiotherapeut afgerond en heeft kinderfysiotherapeutische ervaring opgedaan in diverse praktijken rondom Utrecht.

In 2019 is hij begonnen bij Fysio MoveWell en behandeld hij zowel kinderen als volwassenen. Hij houdt zich vooral bezig met alle dagelijkse klachten, orthopedische revalidatie, sportgerelateerde klachten en revalidatie na operaties van kinderen en volwassenen. Verder is hij specialist in het behandelen van kinderen met problemen in de motoriek, waarbij gedrag vaak een rol speelt. Neem gerust eens contact op met Simon wanneer u twijfelt of u, of uw kind, geraadpleegd kan worden voor kinderfysiotherapie.

“De diversiteit en creativiteit bij kinderen trekt mij enorm, elk kind is uniek. Alle kinderen bewegen en gedragen zich op hun eigen manier, dat maakt elk kind weer een uitdaging. Kinderfysiotherapeutische begeleiding kan een enorm verschil maken in de motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen. Dit geldt voor alle kinderen, of het nu gaat om zuigelingen, peuters, kleuters of pubers.”

Collega's