Kwaliteit zorg

Bij het kiezen van de beste kinderfysiotherapeut is het naast de spontane lach, de juiste uitstraling, ervaring, up to date kennis en kunde ook van belang dat hij of zij aangesloten is bij de juiste vereniging en contracten heeft met alle zorgverzekeraars.

MoveWell is aangesloten bij de grootste beroepsverenigingen en heeft daarnaast contracten met alle zorgverzekeraars.

Vertrouwd adres voor verwijzers en samenwerking scholen

Kwaliteit staat voor vertrouwen. Inmiddels is MoveWell in de omgeving een bekend adres voor verwijzers. Wij zijn een vast adres voor huisartsen en specialisten. Een intense samenwerking met scholen is ook essentieel. Kinderfysiotherapie consulten kunnen daarom ook op school plaatsvinden.

Alle contracten met de zorgverzekeraars

Het is van groot belang dat de praktijk contracten heeft met alle zorgverzekeraars. Alleen dan krijgt u de maximale vergoeding waar u recht op hebt. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

De aangesloten beroepsvereniging voor kinderfysiotherapie

KRF & KNGF

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register en ingeschreven bij het KRF. Het KRF is hét kwaliteitsregister van alle fysiotherapeuten in Nederland. Onze fysiotherapeuten zijn ook aangesloten bij de beroepsvereniging KNGF – Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Hiermee wordt u verzekerd van professionele zorg.

Kwaliteit zorg - klachtenregeling

Wij hechten enorme waarde aan onze klanttevredenheid. Indien u opmerkingen/ adviezen of klachten heeft dan horen wij deze graag om onze zorg te optimaliseren. U kunt ons bereiken per e-mail of telefonisch.

Kwalitatieve zorg in Hilversum

Benieuwd hoe onze kinderfysiotherapie kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Kinderfysiotherapie Hilversum?