#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Robert-Jan Brockhoff

  • Assistent
  • Fysiotherapeut i.o.
  • Personal trainer

Lorem ipsum dolor sit amet

Voordat ik bij Movewell ben komen werken heb ik een aantal jaar personal training gegeven in Amsterdam. Tijdens deze periode heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd om het uiterste uit een training en daarmee de deelnemers te kunnen halen. Met veel plezier heb ik mij ontwikkeld als personal trainer, echter heb ik de droom om fysiotherapeut te worden nooit los kunnen laten.

Als verleng stuk van de therapeuten in de vorm van assistent hoop ik in een ondersteunde rol veel te leren en mijzelf daarmee nog meer te ontwikkelen. In de assisterende rol ondersteun ik de therapeuten om zich zo volledige te kunnen focussen op de patiënten en de behandeling daarvan. De gedrevenheid en professionaliteit van het team is aanstekelijk en geeft een gezonde dosis enthousiasme om te blijven streven naar het hoogste niveau van zorg.

Over een paar jaar hoop ik na het behalen en doorlopen van BSc fysiotherapie aan de hogeschool van Utrecht mij toe te voegen als behandelend therapeut in dit zeer bekwame team.