Over ons

MoveWell is een praktijk die met zijn kennis en innovatieve oplossing hulp biedt aan diverse patiënten. De kracht van MoveWell is het kunnen begeleiden en helpen met behulp van een nauwe samenwerking tussen onze therapeuten. U kunt bij MoveWell terecht voor chiropractie, (kinder)fysiotherapie en rugrevalidatie.

De naam MoveWell is voortgekomen uit MijnOefening. MijnOefening is een software waar wij als praktijk ook mee werken. De slogan van MijnOefening is; Move Well Feel Better! De naam MoveWell sluit volledig aan bij onze praktijk, de keus was snel gemaakt.

Vertrouwd adres voor verwijzers en samenwerking scholen

MoveWell is bekend bij veel praktijken en staat hoog genoteerd om naar door te verwijzen. De praktijk kan zich als vast adres beschouwen bij diverse huisartsen en specialisten. De sleutel tot dit succes is de intense samenwerking met oa. de huisartsen en scholen in de omgeving. Kinderfysiotherapie consulten kunnen daarom ook op school plaatsvinden.

Alle contracten met de zorgverzekeraars

Het is van groot belang dat de praktijk contracten heeft met alle zorgverzekeraars. Alleen dan krijgt u de maximale vergoeding waar u recht op hebt. MoveWell heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

De aangesloten beroepsvereniging voor kinderfysiotherapie

KRF & KNGF

#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register en ingeschreven bij het KRF. Het KRF is hét kwaliteitsregister van alle fysiotherapeuten in Nederland. Onze fysiotherapeuten zijn ook aangesloten bij de beroepsvereniging KNGF – Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Hiermee wordt u verzekerd van professionele zorg.

Kwaliteit zorg - klachtenregeling

Wij hechten enorme waarde aan onze klanttevredenheid. Indien u opmerkingen/ adviezen of klachten heeft dan horen wij deze graag om onze zorg te optimaliseren. U kunt ons bereiken per e-mail of telefonisch.

Kwalitatieve zorg in Hilversum

Benieuwd hoe onze kinderfysiotherapie kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Kinderfysiotherapie Hilversum?