Tarieven en vergoeding

Op deze pagina leest u meer informatie over de kosten van de consulten en de vergoeding. MoveWell adviseert u om altijd eerst uw zorgverzekeraar te raadplegen voor meer informatie over de vergoedingen. Dit verschilt namelijk per zorgverzekering.

Vergoeding Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapeutische behandelingen worden standaard vergoed vanuit de basisverzekering (18 behandelingen) en hebben geen invloed op het eigen risico. Kinderen met een aandoening die voorkomt op de lijst chronische indicaties, bijvoorbeeld botbreuken of chronische aandoeningen, krijgen alle behandelingen vergoed.

Behandelingen gaan niet af van uw eigen risico

Kinderfysiotherapeutische, fysiotherapeutische en oefentherapeutische zorg vallen niet in de basisverzekering. Maakt u hier gebruik van dan gaat dit niet af uw eigen risico!

Indien vragen heeft over tarieven of vergoedingen, neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

Geen verwijzing van de huisarts nodig

Het is gebruikelijk dat een (huis)arts verwijst onze kinderfysiotherapeut, echter is het niet noodzakelijk. U kunt direct met ons contact opnemen en een afspraak maken met onze kinderfysiotherapeut. Maak eenvoudig online een afspraak of u kunt ons telefonisch bereiken op 035 760 06 48.

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Praktijk MoveWell Hilversum?