Ervaringen van patiënten

Wij zetten ons altijd volledig in om het maximale te bereiken en de klachten van uw/het kind zo effectief mogelijk aan te pakken. Omdat wij weten dat het belangrijk is dat u kiest voor de beste praktijk, hebben wij de recensies over verschillende kinderen hieronder neergezet. Deze reviews zijn overgenomen vanuit google mijn bedrijf of per e-mail ontvangen.

Noa (14 maanden)

Na een doorverwijzing van het consultatiebureau zijn we terecht gekomen bij Simon van Kinderfysiotherapie MoveWell omdat mijn dochter van 14 maanden nog niet stond. Ze moest even wennen, maar vond de therapie al snel leuk. Er werd goed op haar interesses ingespeeld en wij leerden hoe we met haar kunnen oefenen. Bedankt voor je hulp en begeleiding!!!

 

Abel (9 jaar)

Ik ben heel erg tevreden over de begeleiding van Simon bij mijn zoon Abel van 9 jaar. Abel heeft moeite met netjes schrijven en werd daardoor onzeker in de klas. De begeleiding van Simon is super fijn. Super fijn voor zijn handschrift wat inmiddels goed leesbaar is, maar ook super fijn voor zijn zelfvertrouwen. Simon weet op een hele positieve manier Abel aan de slag te helpen. Hij complimenteert hem tijdens de sessie heel veel en telkens oprecht en laat Abel zelf meedenken over wat goed gaat en beter kan. Mijn idee is dat Abel zich echt begrepen voelt tijdens deze sessies, wat maakt dat hij zich er ook voor wil inzetten. Daarnaast is Simon grappig, heel benaderbaar en begripvol als het oefenen een keer niet is gelukt. Wij raden hem van harte aan!

Vincent (13 jaar)

Simon legt goed uit wat hij voor je kan betekenen en is erg aardig. Hij doet er alles aan om je zo snel mogelijk te laten herstellen. Oefeningen zijn erg duidelijk.

Mocht ik weer een keer iets hebben dan ga ik hier zeker weer naar toe!

L. Comodini

Heel fijn geholpen door Simon met onze zoon. Toen hij enkele maanden was al goede adviezen gekregen voor zijn voorkeurshouding, en nu met 10 maanden goed geholpen bij het stimuleren van zijn motorische ontwikkeling. We kunnen weer vooruit, en zijn blij dat hij goede stappen maakt. Bedankt.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

T. van der Linden

Een paar keer is Simon aan huis geweest voor mijn dochter van 10maanden. Sowieso al een groot pluspunt dat het aan huis kan;)! Na 4 bezoekjes en handige tips ben ik erg tevreden met het eindresultaat. Dankzij de juiste oefeningen die ik mee kreeg voor de voorkeurshouding van mijn kleine meid! Simon is erg vrolijk en vriendelijk en dat voelen kinderen aan! Heel prettig!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

J. Kraaijeveld

Fijne fysiotherapiepraktijk. Iedereen die je spreekt is even professioneel en kundig (ook de telefoniste!!). En fysiotherapeut Simon Oosterhoff is gewoonweg top. Weet wat hij doet, reageert snel en is ook nog eens ontzettend sympathiek. Mocht ik in de toekomst nog een keer fysio nodig hebben voor mijn kind, dan weet ik wie ik ga bellen!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

L. Ineke

Simon is iemand met een fijne persoonlijkheid. Hij geeft eerlijk aan wat hij aandurft en wat zijn verwachtingen zijn van de behandelingen.
Dankjewel Simon! Onze zoon geeft aan dat hij het heel prettig heeft ervaren.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

L. van Splunteren

Simon werkt heel goed met kinderen, goede balans tussen begrip maar ook beetje streng als t nodig is. Kan hem zeker aanraden!

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

M. van Willigen

Fijne kinderfysiotherapeut. Gaf goede oefeningen mee zodat mijn dochter snel klaar was met de behandelingen.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

B. Chkoukout

Simon heeft mij heel goed geholpen met mijn rugpijn en is altijd vriendelijk en gezellig. Zeker aan te raden!

(Bron: Google mijn bedrijf)

A. Visser, Hilversum

Heel prettig gewerkt aan het verbeteren van de stabiliteit van de enkel van mijn dochter van 7.

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

K. Carney

Simon really understands the athlete’s body and works to restore balance with humour and ease. Our son (11) has built a great relationship with him as he aims to become a top tennis player. Simon know the tennis world well, as he was a top Junior player, and is able to share his experiences with our son which helps build the trust you need with your fysio. He is our ‘go to’ guy at the first sign of something ‘a bit off’ and he has been super flexible to accommodate us with tournaments schedules, etc. We highly recommend him.

Bron: Google Mijn Bedrijf

G. White

Simon did an amazing job with our daughter. She was in a lot of pain when she started her treatment but within weeks she got stronger and was able to return to her sports quicker than expected. Highly recommend

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

N. Lowe

Thanks for knowing what is needed and just great therapy

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

A. Mclay

My teenage son was complaining of a sore back. Simon diagnosed the problem and explained the cause clearly to us. A number of physio sessions have improved his back and flexibility, and also motivated him to be more active and engaged with sports. A great result. Thanks Simon

(Bron: Google Mijn Bedrijf)

Kinderfysiotherapie Hilversum

Benieuwd hoe onze kinderfysiotherapie kan helpen? Neem dan contact op met ons. MoveWell, Feel Better!

Wilt u een afspraak maken bij MoveWell Kinderfysiotherapie Hilversum?