Over Kinderfysiotherapie Hilversum

MoveWell is gevestigd in het hart van Hilversum. Onze praktijk heeft kinderfysiotherapie, fysiotherapie, rugrevalidatie, handtherapie en chiropractie.

 

De kracht van onze praktijk is onze verscheidenheid aan specialisten. Onze kennis en innovatieve oplossingen kunnen wij inzetten om u te helpen.

 

De naam MoveWell is niet zomaar tot stand gekomen. Tijdens het opzetten van de software van MijnOefening, kwam de slogan Move Well Feel Better tot stand! Deze slogan hebben we meegenomen en gebruikt als praktijknaam. Goed bewegen is de sleutel tot herstel. Een positievere naam en oplossing voor uw klachten konden we niet bedenken!

Kinderfysiotherapie MoveWell

Inmiddels een vertrouwd adres voor verwijzers en scholen is onze kinderfysiotherapie. We hebben de praktijk zo ingericht dat uw kind zich thuis voelt. »

Rugcentrum MoveWell

MoveWell heeft een specialistisch rugcentrum opgezet. Hiervan is onze rugrevalidatie uniek. aan die focust op de kleine kwetsbare spieren van de onderrug. Vanuit het hele land komen mensen naar MoveWell voor ons rugcentrum.Lees meer over ons rugcentrum »

Fysiotherapie MoveWell

De fysiotherapie van MoveWell kan u helpen bij alle bewegingsgerelateerde klachten. Voor meer informatie over onze fysiotherapie afdeling kunt u ook kijken op onze andere website www.fysiotherapiemovewell.nl hierop staan onze specialisaties zoals bijvoorbeeld shockwave, echografie, sport- en kinderfysiotherapie.Lees meer over fysiotherapie »

Handtherapie MoveWell

Binnen de praktijk MoveWell zijn vele specialisaties, waaronder de specialisatie handtherapie. Dit biedt de mogelijkheid tot het behandelen van (complexe) hand- en polsklachten.Lees meer over handtherapie »

Chiropractie MoveWell

Chiropractie kan de oplossing bieden voor rug- en nekklachten of andere bewegingsgerelateerde klachten zoals schouderklachten, elleboogklachten, enkelklachten etcetera.Lees meer over chiropractie »
#fysio #fysiotherapie #chiropractie #praktijk #Hilversum #movewell #movewellminute #behandeling #rugklachten #sportfysiotherapie #bekkenklachten #nekklachten

MijnOefening

Sten Hofstad heeft samen met een groot team aan developers de afgelopen jaren MijnOefening opgezet. www.mijnoefening.nl Via het online platform van MijnOefening kunnen oefeningen en adviezen eenvoudig naar de patiënten gestuurd worden. Fysiotherapeuten, oefentherapeuten en chiropractoren in Nederland en België maken hier gebruik van.

Het team van MoveWell

MoveWell Hilversum

Benieuwd hoe een van onze specialisten u verder kan helpen? Neem dan contact op met ons. Het is onze missie om u goed te laten bewegen zonder klachten. Move well, feel better!

Wilt u een afspraak maken bij Kinderfysiotherapie Hilversum?