Simon Oosterhoff

Simon Oosterhoff

Simon komt uit een groot gezin met 5 kinderen. Al opgroeiend kwam hij regelmatig in aanraking met de fysiotherapie. Als fanatiek tennisser heeft hij in het verleden diverse blessures opgelopen. De beslissing om zelf ooit als fysiotherapeut aan de slag te gaan was mede daardoor ook snel gemaakt. Na zijn studie tot algemeen fysiotherapeut heeft hij de master tot kinderfysiotherapeut afgerond en heeft kinderfysiotherapeutische ervaring opgedaan in diverse praktijken rondom Utrecht.

In 2019 is hij begonnen bij Fysio MoveWell en behandelt hij zowel kinderen als volwassenen. Hij houdt zich vooral bezig met alle dagelijkse klachten, orthopedische revalidatie, sportgerelateerde klachten en revalidatie na operaties van kinderen en volwassenen. Verder is hij specialist in het behandelen van kinderen met problemen in de motoriek, waarbij gedrag vaak een rol speelt. Neem gerust eens contact op met Simon wanneer u twijfelt of u, of uw kind, geraadpleegd kan worden voor kinderfysiotherapie.

“De diversiteit en creativiteit bij kinderen trekt mij enorm, elk kind is uniek. Alle kinderen bewegen en gedragen zich op hun eigen manier, dat maakt elk kind weer een uitdaging. Kinderfysiotherapeutische begeleiding kan een enorm verschil maken in de motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen. Dit geldt voor alle kinderen, of het nu gaat om zuigelingen, peuters, kleuters of pubers.”

Contact Simon

Simon-Oosterhoff

Collega's

Kinderfysiotherapeut Mirjam Hoebe
Mirjam Hoebe

(Kinder) Fysiotherapeut

Jeroen-Vermeer
Jeroen Vermeer​

Fysiotherapeut

Carlien-Dirkse-van-den-Heuvel
Carlien Dirkse van den Heuvel

Fysiotherapeut

Marco-van-den-Heuvel
Marco van den Heuvel

Oefentherapeut – rugrevalidatietherapeut

Angela Gödecke
Angela Gödecke

Fysiotherapeut & Echoscopist

Laura burgess
Laura Burgess

Fysiotherapeut

Sten-Hofstad
Sten Hofstad